home again

          Of het boek er ooit komt is nog de vraag, maar de hoofdstukken die inmiddels gereed zijn kunt u via de linkjes hiernaast alvast inkijken.

Steeds meer lezers laten zich wijsmaken dat een boek een stoffig en achterhaald medium is waar complete oerwouden aan opgeofferd worden en waar een modern mens beter niet mee gezien kan worden. Dat je net zo goed voor bijna hetzelfde geld een stapeltje enen en nullen kunt kopen.

Zelf ben ik nog niet zover dat ik liever met een schermpje op schoot zit dan met een echt boek, de geur van drukinkt op papier is me nog steeds aangenamer dan die van ranzig plastic en schroeiende elektronica. Daarom ook maak ik zelf de immense boekenberg regelmatig nog wat hoger met échte boeken. 

over de schouder van de schilder, boek in wording

If you don't read Dutch don't despair. I published an English edition of my latest bestselling book: "Rain Or Shine". And if for some odd reason you don't want to spend a few dimes on a pleasure for live, I’m sorry, you can’t purchase a download in pdf format anymore…

Check it out right here or click on a picture...

Als u besluit bij Lulu - de drukker, geen Chinese massage salon - een of zelfs meerdere van mijn boeken te bestellen is het raadzaam om eerst een account aan te maken. Kost niks en verplicht u tot niets. Het aardige is dat u dan regelmatig emails krijgt met interessante aanbiedingen. Meestal iets in de richting van: Géén verzendkosten of: 25% korting.

Mocht u om niet navolgbare redenen liever zaken doen met de kunstenaar zelve, of een atelier bezoek afleggen neemt u even contact op:

boeken@andrevanbuuren.nl

PS. Als je bij Lulu inlogt staan er ook op de welkoms pagina regelmatig aanbiedingen die het ineens de moeite waard maken een écht boek aan te schaffen en niet zo’n digitaal vod dat niet meer bestaat zo gauw de stroom uitvalt…

Om het allemaal nóg ingewikkelder te maken, het boekje hiernaast is niet bij Lulu te bestellen maar uitsluitend bij de kunstenaar…

Inderdaad, gedoe…

U kunt ook even rondneuzen op de pagina van de drukker:

De boeken van andREVANbuuren...